FAT PHILLS LEIDSCHENDAM

FAT PHILLS LEIDSCHENDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 78 beoordelingen
23 nov 2021 om 13:37 The food is great but you must upgrade your delivery service, I had to wait for 2 hours to get my food, on the websites it says from 25 to 35 min
12 nov 2021 om 16:01 Bestelling nooit ontvangen, bleek geannuleerd, nooit contact met mij opgenomen. Kwalijk
10 nov 2021 om 16:28 In de middag bestellen op een doorweekse dag was het heerlijk snel eten.
3 nov 2021 om 18:52 Nadat bezorger aankwam bij restaurant duurde het 35 minuten voordat hij daar kon vertrekken met mijn bestelling. Vervelend voor de bezorger en ook voor mij als klant. Bezorger kan er helaas niets aan doen! Eten was wel goed.
1 nov 2021 om 23:07 Bezorging net als alle meldingen duurt veel te lang. Burgers goed maar broodjes te zoet. Hun speciale saus is gewoon cocktail saus. Jammer.
28 okt 2021 om 7:37 Eten was goed maar doordat de bezorging van het eten meer dan 60 min heeft geduurd ontving ik het eten koud. Terwijl het 10 min van mij vandaan is. 17:40 besteld en ontvangen 19:50. Helaas hier bestel ik niet meer
16 okt 2021 om 20:22 Thuisbezorgd heeft te weinig koeriers in dienst. Hierdoor komen ze te laat aan bij het restaurant en komt de maaltijd te laat (45 min te laat) aan bij jou thuis. Thuisbezorgd moet ervoor zorgen dat ze dit beter communiceren. Dit kan echt niet!
12 okt 2021 om 17:22 Eten was optijd, warm en lekker.
29 sep 2021 om 22:33 Bezorgtijd veel te lang! Eten was ook niet denderend. Als ik naar de prijzen kijk verwacht ik daar kwaliteit voor. Helaas niet geleverd gekregen. Friet was slap, burger koud en de tas waar het eten in zat was nat. Eerste en tevens laatste keer.
29 sep 2021 om 20:38 Burgers waren lekker. Mozzarellasticks mochten van mij wat meer gesmolten, de patat wat minder zout. Bestelling een uur vantevoren geplaatst. Een half uur te laat bezorgd. Ik vind dat niet kunnen. Eten is overigens behoorlijk prijzig.
24 sep 2021 om 20:44 Eten was goed. Maar meer dan 2 uur op moeten wachten! Daar ga ik dus NOOIT meer bestellen. Ze kunnen het aantal bestellingen gewoon niet aan. Na lezen van de reviews waarschijnlijk weer wel. Wat een afknapper.
19 sep 2021 om 15:22 Ik heb ruim 2 uur gewacht op het eten. Terwijl er werd aangegeven dat het 39 min zou duren. De bezorger wist niet zeker of het eten nog warm was. Fiasco! Het eten was lekker maar dan kan je beter afhalen. Laten bezorgen doe ik nooit meer via deze tent.