FAT PHILLS LEIDSCHENDAM

FAT PHILLS LEIDSCHENDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fat Phills Leidschendam. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:52 Duurde te lang voor bezorging. Special aangeven geen bepaalde producten op de burger en vervolgens zit dit er wel op. Erg jammer!
22 sep 2022 om 22:01 Heel jammer dat we meer dan 1 uur en 30 minuten hebben moeten wachten. Toen ik hierover belde kreeg ik ook een hele rare opmerking over mijn naam, dat deze apart zou zijn. Overal niet echt fijne klantenservice, zonde want het eten was wel lekker.
18 sep 2022 om 23:21 Ruim 2 uur voor eten arriveerde. Dit kan absoluut niet voor een “fast food” tent.
10 sep 2022 om 9:25 Heb 2 uur op mijn eten gewacht, heb 8 x gebeld en r werd opgehangen. Ik ben zelf naar toe gereden n heb mn eten opgehaald. Werd gezegd;was druk, het personeel kon t niet aan+kok was r niet. Ik wilde mijn €4,20 bezorgkosten terug. Eten was smerig
29 aug 2022 om 20:43 Het verschil tussen deze Fat Phills (Leidschendam) en Fat Phills Wagenstraat den haag is zo groot! de burgers van Leidschendam waren droog en verbrand, de bacon is nep, je krijgt 1 klein stukje augurk, sla en tomaat, en de bezorging duurde heel lang.
26 aug 2022 om 20:10 Lekker goed zeer snel bezorgd dit keer. Wel wat aan de dure kant. Je moet van de zoete melkpuntjes houden. Dat is niet voor iedereen.
19 aug 2022 om 21:08 Het eten was lekker. Ik had om 17.11 uur besteld met als bezorgtijd 19.00 uur. Het werd echter pas 19.30 uur gebracht.
28 jul 2022 om 18:29 Belachelijke prijzen voor eten dat bij de gemiddelde snackbar lekkerder en een stuk goedkoper is.. Bijna 5 euro voor een normale portie patat en 12,50 voor een smakeloos broodje cheese steak dat uit elkaar valt? Belachelijk! Laat staan de bezorgtijd
8 jul 2022 om 23:32 Eten was lekker Maar we hebben meer dan een uur langer moeten wachten voordat het kwam en het ruime tijd besteld
7 jul 2022 om 15:58 Het is dat ik een sterretje moet aanklikken, anders had ik dat niet gedaan. Heel slap broodje, hele vieze smaak aan het vlees, alsof het in water was gekookt, geen grill smaak. En dat voor bijna €30. Nee, nooit meer.
1 jul 2022 om 21:47 Uur later pas bezorgd.
1 jul 2022 om 15:26 Duurt te lang. Meer dan een uur is over de gevoelige grens heen